Siverek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı dolayısıyla 3 bin kişiye iftar yemeği verdi.
İlçenin Hasan Çelebi Mahallesi Sami Yusuf Caddesi’nde düzenlenen iftar programında, ilahi grubunun dinletisinin ardından vatandaşlar, birlikte dua ederek orucunu açtı.
Siverek Kaymakamı Vural Karagül, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kaymakamlığımız Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarımızla birlikte bir iftar yemeği düzenledi. İftarda vatandaşlarımızla bir araya geldik, birlikte iftarımızı ettik. Emeği geçen arkadaşlara ve davete katılanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Davut Alhas ise, vatandaşların etkinlikten memnun ayrıldığını belirterek, benzer organizasyonları sonraki yıllarda da düzenlemek istediklerini sözlerine ekledi. (Haber: Şükrü Dolaş – Lütfü Yalgı)




Yorumlar
Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.
Yorumunuzu Yazın
Görüşlerinizi bizimle paylaşın.