Minibüs ile motosiklet çarpıştı: 2 ağır yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Siverek – Çermik karayolu Otogar Kavşağında seyir halindeki Bahri Akçiçek yönetiminde bulunan 63 DE 357 plakalı minibüs ile plakasız motosiklet çarpıştı.

Motosikletin üzerinde bulunan Resul Gülalan (18) ile Fatih Kurt (18) çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Kazada yaralanan iki kişi çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3

 

Eklenme Tarihi: 11 Kasım 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016 13:59

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Tigem'den 'Tarla Günü' Etkinliği

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nce (TİGEM) geliştirilen sertifikalı tohumun kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Siverek ilçesi kırsalındaki çiftçilere bilgilendirme yapıldı. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bitki Üretim Daire Başkanları Erdinç Kuzuoğlu, Gürsel Gökkaya ve Siverek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Veysel Kılıç ‘Tarla Ekim Günü’ çalışması kapsamında Yoğunca mahallesinde bir grup çiftçiye sertifikalı tohumun […]

Benzer Haberler