Siverek Belediyesi eğitim desteğini sürdürüyor

Siverek Belediyesi ilçede bulunan eğitim kurumlarına yönelik destek ve yardımlarına devam ediyor.

Çermik – Siverek karayolunda bir süre önce eğitim ve öğretime başlayan Merkez Anadolu Lisesi idaresi Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile yaptıkları görüşmede okulda su sorunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Yılmaz’ın sorununun giderilmesi için verdiği talimatın ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğünce okul bahçesinde sondaj çalışmasına başlandı.

Konuyla ilgili müdürlükten yapılan açıklamada, “Siverek Belediyesi olarak eğitim kurumlarını önemsiyor ve çocuklarımızın eğitimlerini sağlıklı olarak sürdürebilmeleri için her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Okulda yaşanan su sorunu üzerine Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatı doğrultusunda sondaj çalışmalarına başlandı” ifadeleri kullanıldı.

Okul idaresi ve öğrenciler başlatılan sondaj çalışması için Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

 

Eklenme Tarihi: 07 Ocak 2017 – Son Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017 13:04

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Halep’e gönderilen yardımların dağıtımı sürüyor

Suriye’nin Halep kentinde yaşanan şiddetli çatışmaların ardından Türkiye’deki yardım kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları tarafından gönderilen yardımların dağıtımı devam ediyor. Rejim güçleri ve muhalifler arasında yaşanan şiddetli çatışmaların ardından Halep’ten güvenli bölgelere sevk edilen siviller için Hayrat Yardım Derneğince başlatılan ‘Halep için harekete geç’ adlı kampanya kapsamında gönderilen yardımlar, zor […]

Benzer Haberler