Siverek Belediyesinden camilerde hummalı çalışma

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce ‘Buharlı Zemin Yıkama Aracı’yla ilçedeki camilerde genel temizlik çalışması başlatıldı.

Belediye ekipleri Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan buharlı zemin yıkama aracıyla Hürriyet Caddesindeki Ulu Camide temizlik çalışması yaptı. Caminin tarihi kapısı ve duvarlarındaki boyalar ile yağışlar nedeniyle biriken çamurlar, araçta hazırlanan özel karışım ile temizlendi.

Ardından uzun süredir temizlenmemesi nedeniyle abdest alma kısmında biriken kir ve yosunlar buharlı makine ile temizlenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman talimatın Belediye Başkanı Resul Yılmaz tarafından verildiğini söyledi. Çalışmadaki amacın halkın temiz bir ortamda ibadet etmelerini sağlamak olduğunu söyleyen Çokzaman, “Zaman içerisinde duvarlarda biriken kirler olsun, vatandaşlar tarafından yapılmış boyalar olsun, bunları temizlemek ve insanlarımızın daha temiz ortamda ibadet etmesini sağlamaktır” diye konuştu.

Temizlik çalışmasından memnun olan vatandaşlar, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

 

Eklenme Tarihi: 08 Şubat 2017 – Son Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017 23:07

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Yangın sırasında uyuyan öğretmen hastanelik oldu!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gece saatlerinde bir apartman dairesinde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın sırasında evde uyuyan 27 yaşındaki öğretmen hastanelik oldu. Olay gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bahçelievler Mahallesi 32’nci sokaktaki bir apartman dairesinde elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve […]