Bunu Halk İstiyor!

 

15 Temmuz 2016 tarihinde Fettullahçı Terör Örgütünün hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele eski MAK astsubayı Gökhan Güçlü ve yandaşları tarafından suikast düzenlenmişti.

 

Gökhan Güçlü, Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmasına üstünde İngilizce ‘Hero’ yani ‘Kahraman’ yazan tişörtle çıktı. Yaptığı herhalde kendince kahramanlık olmalı ki böyle bir harekette bulunuyor.

Bu millete böylesine haince bir darbe girişiminde bulunan kişilerin mahkemelerine üstünde kahraman yazan tişörtle gelmesi bana göre bu milletle dalga geçmektir. Yaşanan bu olaya elimizden geldiğince tepki gösteriyoruz. Yani tam anlamıyla tavrımızı koyamamış olsak ta sesimizi duyulması bizim için yeterli olacaktır.

Bu olaya sosyal medya üzerinden halkımız sert bir dille tepki gösterip, bir öneride bulundu. Twitter üzerinden başlatılan etkinlikte milletimiz ‘Darbecilere Turuncu Tulum’ giydirilmesini, darbecilerin takım elbise veya üstünde ‘Kahraman(!)’ yazan tişört ile mahkeme salonuna gelmemesi önerisinde bulundu.

 

Ben şahsım adına bu kararın destekçisiyim. Öyle ki takım elbise giyip mahkeme salonuna gelen bir tecavüzcü, kıyafetinden dolayı iyi hal indirimi alıyor. Bu basit bir şey gibi görünse de bence çok önemli bir mesele. Ülkemizde gün geçtikçe tecavüzle ilgili farklı şehirlerden tüyler ürperten haberler yayınlanıp, itiraflar geliyor. Sosyal medya kullanıcıları öncelikle darbecilere sonrasında ise tecavüzcülere tek tip kıyafet giydirilmesi gerekiyor diyor. Halkımızın bu isteği bence çok doğru bir istek ve yetkili makamlar bu konuda gerekeni yapılmalı.

Bende öncelikle darbecilere tek tip kıyafet giydirilmesi, ardından tecavüzcülere tek tip kıyafet giydirilmesi fikrine destek veriyorum. Bunun için gerekli olan neyse elimden geldiğince destek sunacağım.

 

 

 

Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2017 – Son Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019 16:59

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Umutlu Bekleyiş Yerini Hüzne Bıraktı

Terör örgütü PKK tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’ın görev yaptığı Çiftçibaşı kırsal mahallesindeki umutlu bekleyiş yerini hüzne bıraktı. Geçen ay tatile memleketi Gümüşhane’ye giderken kaçırılan öğretmenin şehit edildiği haberinin ulaştığı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı mahallesindeki öğrencileri hüzne boğulurken, mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi. Çiftçibaşı ilkokulu 3. […]

Benzer Haberler