Girişimcilik kursiyerleri belgelerini aldı

Gıda Maddeleri Odası Başkanlığı ile GOSGEB işbirliği başlatılan girişimcilik kursuna katılanlar belgelerini aldı.

Siverek Gıda Maddeleri Odası Başkanlığı ile GOSGEB işbirliği ile 04.11.2013 tarihinde başlatılan on beş gün boyunca devam eden girişimcilik kursuna katılan 60 kursiyerden 50 kursiyerin belgeleri verilmeye başlandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gıda Maddeleri Odası Başkanı Vahit sevdalı: “Amacımız Siverek’te girişimcilerin sayısını artırıp Siverek ekonomisine katkı sunup bir nebzede olsa işsizliği düşürmektir. GOSGEB ile yaptığımız iş birliği sonucunda 60 vatandaşımız girişimcilik belgesi için başvuruda bulundu. 15 gün boyunca süren eğitimlerin sonunda 50 kişi belge almaya hak kazandı. Odamızda yaptığımız törenle belgeleri hak sahiplerine vermeye başladık, bundan sonrada oda olarak Siverek’in kalkınması için bu türden yararlı faaliyetlerimiz devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)

girisimcilik-kursiyerleri-belgelerini-aldi

 

Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2013 – Son Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013 18:52

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'te öğrencilere bağımlılık semineri

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Şanlıurfa KOM Amirliği ve Siverek KOM Grup Amirliği tarafından lise öğrencilerine yönelik ‘Uyuşturucu ve Madde Bağımlığı’ zararlarının anlatıldığı seminer verildi. Endüstri Teknik Meslek Lisesi konferans salonunda verilen seminerde slâyt gösterimi sunularak Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amiri Baş komiser Demirhan Demir ile Şanlıurfa […]