Başkan Yılmaz halkla bayramlaştı

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, her bayram olduğu gibi bu bayramda, bayram namazının ardından Asri Mezarlıkta halkla bayramlaştı.

 

Sabah saatlerinde kılınan bayram namazının ardından kabristan ziyaretinde bulunan Başkan Resul Yılmaz, daha sonra kabir ziyaretine gelen vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşların tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, ziyarete gelenlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.

Bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, Ramazan ayında manevi iklimi yaşamanın sevincinin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunun yaşandığını söyledi. Bayramların yardımlaşma ve kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı günler olduğunu belirten Yılmaz, “Bayramlar, Müslümanlar arasında birlik ve beraberliğin pekiştiği ve bizler için büyük önem arz eden günlerdir. Bayram vesilesiyle annelerimizi, babalarımızı, akrabalarımızı, dost ve büyüklerimizi unutmayalım, mutlaka bayramlaşalım” dedi.

 

Tüm Siverek halkının bayramını tebrik eden Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ” Rabbimden, bayramın ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa huzur, mutluluk ve hayır getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Bayramlaşma sırasında halka şeker ve gül suyu ikram edildi.

 

 

Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2018 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021 17:30

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Trafik kazası: 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Siverek – Kahta karayolu Kalınağaç mahallesi yakınlarında gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle yaralanan 3 kişi […]