09.11.2026 | 02:20 | SİVEREK
☀ Siverek Hava Durumu
Reklam Alanı Reklam Alanı
Siverek

Siverek Kaymakamı değişti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Siverek Kaymakamlığı’na, Erzurum’un Tortum Kaymakamı Mustafa Çiftçiler atanırken Siverek Kaymakamı Metin Demirel ise Batman’a Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2. ve 3. maddeleri gereğince aralarında vali yardımcısı ve kaymakamların da bulunduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren değişiklikle Siverek Kaymakamı Metin Demirel Batman Vali Yardımcılığına, Siverek Kaymakamlığına ise Erzurum’un Tortum Kaymakamı Mustafa Çiftçiler atandı.

Mustafa Çiftçiler Kimdir?

18 Ekim 1982 tarihinde Antakya’da doğan Mustafa Çiftçiler, ilk ve orta öğrenimini Hatay da tamamladı. 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne girdi.

2005 yılında mezun olan Çiftçiler, 2007 yılında Hatay Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi.

Reklam
OKUYUCU KATKILARI

Yorumlar

💬 Henüz yorum yapılmamış.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.

Yorumunuzu Yazın

Görüşlerinizi bizimle paylaşın.