AK Parti Siverek’te Şeyhmus Aydın dedi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun zamandır merakla beklenen AK Parti’nin belediye başkan adayı açıklandı.

Şanlıurfa’da uzun süredir açıklanması beklenen ilçe belediye başkan adayları bugün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından sosyal medya hesaplarından açıklandı.

Sosyal medya sitesi twitterden yapılan paylaşımla AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayının İnşaat Mühendisi Şeyhmus Aydın olduğu duyuruldu.

Şeyhmus Aydın kimdir ?

Şeyhmus Aydın, 1950 ‘de Siverek’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Siverek’te tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi İnşaat fakültesi öğrenimini 1979’da tamamlamıştır.

Aydın, 1984-1989 döneminde belediye başkanlığı görevini yürüttükten sonra kendi mesleğine devam etmiştir.

 

Eklenme Tarihi: 18 Ocak 2019 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019 10:28

2 thoughts on “AK Parti Siverek’te Şeyhmus Aydın dedi

  1. Yazık cok yazık siverek bunu haketmedi hangi zihniyete calışıyor bu ismi önerenler amac AK partiyi bu ilçede bitirmek ise amaçlarına ulaşmışlardır hicmi bu ilçenin insanına sormazlar hiçmi milletin irade sini göz önünde bulundurmazlar amaç bir kukla ortaya cıkarmaktır sanırım vekilimizin ve tebrik ederim bunuda başarmıştır kendisini kutlarım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Sağlık personelinin anlatımı kırdı geçirdi

Şanlıurfa’da sağlık personeli olduğu düşünülen bir kişinin eski aile yapısını anlatması çevredekileri kırdı geçirdi. Şanlıurfa’da çekilen videoda bölgede eski aile yapısı ile yeni neslin aile yapısını değerlendiren konuşması, çevredekiler tarafından kahkahayla karşılandı. Kendi aile yapısını ve çok çocuklu bir ailede yetiştiğini söyleyen 112 Acil Sağlık çalışanı olduğu düşünülen ve ismi […]