Aydın esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, seçim çalışmaları kapsamında oto galericiler sitesi ile buğday pazarı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, seçim çalışmalarına hız verdi. Gündüz şehir merkezindeki çarşı esnafı ile vatandaşlarını ziyaret eden Aydın, akşamları saatlerinde ise kendisini davet eden ailelerin toplantılarına katılarak istek ve taleplerini dinliyor.

İlçe ekonomisinin mihenk taşlarından olan oto galericiler ve buğday pazarı esnafını ziyaret eden Aydın, esnafın taleplerini dinledi.

Göreve gelmeleri halinde tüm vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinleyeceklerini, imkanlar dahilinde kısa ve uzun vadeli projelerle bu sorunlara çözüm bulacaklarını dile getiren Aydın, esnaftan destek ve dua istedi.

Vatandaşlar Başkan Adayı Aydın’a yoğun ilgi gösterirken birçok kişinin ise fotoğraf çektirdiği dikkatlerden kaçmadı. (Haber: Şükrü Dolaş)

 

Eklenme Tarihi: 13 Şubat 2019 – Son Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2019 09:33

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

'4K Kitap ve Kahve Evi' Projesi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği projeler kapsamında, ‘4K Kitap ve Kahve Evi’ açıldı. Siverek-Der. tarafından gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amacıyla yapılan 4K Kitap ve Kahve Evi’nde 3 bin kitabın yer aldığı belirtildi. 4K (Kendim, […]

Benzer Haberler