Siverek – Viranşehir maçlarında tehlikeli gerilim!

Siverek Belediye Spor alt kadrosu Gençler U19 kategorisinde mücadele veren Siverek Belediye spor genç takımı ile aynı kategoride mücadele veren Viranşehir Belediye Spor karşılaşmasında olaylar çıktı.

Maçın 70. dakikasında Siverek belediye sporlu oyuncu İshak 1. sarı kartın ardından 2. sarı kartı görünce maçın hakemi kırmızı kartını kullanarak oyuncuyu saha dışına gönderdi. Hakemin kırmızı kart göstermesiyle birlikte hakemle futbolculara arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliği gören polis ekipleri sahaya inince öfkelenen taraftar tribünlerden sahaya taş ve yabancı madde atmaya başladı.

Çıkan arbedede polis ekipleri futbolculara biber gazı ile müdahale ederek yatıştırmaya çalıştı. Arbede sırasında taş ve biber gazından etkilenen bazı futbolcular baygınlık geçirdi. Kulüp yöneticileri futbolcuları soyunma odasına gönderirken saha içinde yaşanan gerginlik dışarı taştı. Polis Siverek belediye spor taraftarlarının olduğu tribünleri boşalttı. Saha dışında beleyen taraftarları uyararak dağılmaları konusunda anonslar yaptı.

Yaşanan gerginlik sonrası misafir takım futbolcuları polis nezaretinde ilçeden çıkarıldı. Yaşanan olaylar sonrasında her hangi bir yaralama ve gözaltının olmadığı öğrenildi. (Haber Merkezi)

 

Eklenme Tarihi: 18 Ocak 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2022 15:50

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Gülpınar: 'AK Parti iktidarı siyasete güveni arttırdı'

‘Geleceğin Medyası, Türkiye’nin Kalkınmasında Medyanın geleceği ve yeni arayışlar’ adlı panel Şanlıurfa’da bir otelde gerçekleştirildi. MÜSİAD Şanlıurfa Şubesinin düzenlediği panelin konuşmacıları AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan oldu. Panelde MÜSİAD Üyeleri ve Gazetecilere hitap eden Milletvekili Gülpınar ve İbrahim Erdoğan, Ulusal Medya, […]

Benzer Haberler