Murat Aymaz’ın ismi parkta yaşayacak

Haber: Şükrü Dolaş – Yardım gönüllüsü Murat Aymaz’ın ismi, parkta yaşatılacak.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden yardım gönüllüsü Murat Aymaz’ın ismi, parkta yaşatılacak.

Geçen yıl koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren yardım gönüllüsü Mali Müşavir Hacı Kemal Murat Aymaz ismi, Yenişehir Mahallesinde bir parka verildi.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak başkanlığında toplanan meclis üyeleri, Ekim ayı olağan meclis toplantısında Hacı Kemal Murat Aymaz’ın isminin Yenişehir Mahallesi’nde bir parka verilmesi konusu görüştü.

Toplantıda Hacı Kemal Murat Aymaz isminin Yenişehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bir parka verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Belediye meclisinin almış olduğu örnek karar ilçede takdirle karşılandı.

Karar için Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve meclis üyelerine teşekkür eden Koçali Aymaz, “Rahmetli oğlum Kemal Murat Aymaz isminin Yenişehir Mahallesi’ndeki parka verilmesi beni ve aile üyelerimizi çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2021 – Son Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2021 17:05

One thought on “Murat Aymaz’ın ismi parkta yaşayacak

  1. Siverek belediye Meclis öyelerine selamlarımı iletiyor hacı Murat kardeşimizin bir parka verilmesini takdir ediyorum Murat kardeşimizin mekanı cennet olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Arazi anlaşmazlığında kan aktı: 1 ölü 1 yaralı

Haber: Cuma Sarı - Kavgada kardeşlerden biri hayatını kaybederken biri yaralandı.

Benzer Haberler