
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen ‘Uluslararası Siverek Sempozyumu’nda özveriyle çalışan emekçilere plaket ve başarı belgesi verildi.
Siverek Belediyesi, Siverek Kaymakamlığı ile Mardin Artuklu Üniversitesi işbirliğiyle 6-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ‘Uluslararası Siverek Sempozyumu’nda büyük özveriliyle çalışan personeller, plaket ve başarı belgeleriyle ödüllendirildi.

Cudi Paşa Konağı sosyal tesislerinde düzenlenen ödül törenine Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Kaymakam Refiki Tolga Değirmenci, kurum müdürleri ile sempozyumda görev alan çalışanlar katıldı.
Ödül töreninde konuşan Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı şunları kaydetti: “Bilindiği üzere Mayıs ayı içerisinde Belediyemiz ile Mardin Artuklu Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Siverek Sempozyum’unda emek veren özverili çalışmalarıyla sempozyumu başarılı kılan personellerle bir araya gelip ödüllendirmek istedik, emek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Ödül töreninde emek sarf eden çalışanlara teşekkür eden Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Mardin Artuklu Üniversitesi ile Kaymakamlığımızın destekleriyle kentimizin Tarih, Toplum ve Mekan başlıklarıyla çok kapsamlı sempozyum düzenlendik. Kentimiz geçmişten ve günümüze tüm alanlarda çalışmalar yapan değerli hocalarımızın güzel anlatımları memleketimiz için anlamlıydı, inşallah bundan sonra Uluslararası Siverek Sempozyumu her yıl daha kapsamlı bir şekilde düzenlenecektir.” ifadelerini kullandı.
Ödül töreninin ardından plaket ve katılım belgeleriyle ödüllendirilen personeller hatıra fotoğrafı çektirdi.













