
Şanlıurfa’da yapılan uygulama ve alan taramalarında bir günde 19 kilo skunk ele geçirilirken konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında operasyon düzenlendiği belirtildi.
Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 31 paket halinde 12 kilo skunku maddesi ele geçirildi. Olay ile bağlantısı bulunan şüpheli 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Bir başka uygulama noktasında durdurulan araçta yapılan aramada 12 paket halinde 7 kilo skunk maddesi ele geçirildi.
Operasyonlarda “uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek” suçlamasıyla gözaltına alınan 2 şüphelinin işlemleri devam ediyor.













