Erbakan’da Siverek’e il sözü verdi

Haber: Cuma Sarı – SİVİL DER’i ziyaret Erbakan, il konusunda destek sözü verdi.

“Anadolu Buluşmaları” kapsamında Siverek ilçesine gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneğini (SİVİL DER) ziyaret etti.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ve beraberindekiler, dernek başkanı Ayhan Ekinci ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

Erbakan’a Siverek tarihi ve verilen il mücadelesi konusunda bilgi veren dernek başkanı Ayhan Ekinci, alınan bir hakkın geri istendiğine dikkat çekti.

Siverek’in artık ilçe idaresiyle yönetilemeyecek duruma geldiğini aktaran Ekinci, Erbakan’dan il konusunda destek istedi.

Gündeme getirdikleri birçok konunun çözüme kavuşturulduğunu belirten YRP lideri Fatih Erbakan, “Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkması gerektiğini ifade ettik. Emelilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda derneklerin yanında olduk, noterden imzalı belge verdik kendilerine iktidar olduğumuzda çözeceğimzie dair. Şimdi Siverek’in de arkasında durursak o mesele de hal olabilir diye düşünüyorum ama hal olmazsa da biz geldiğimizde Yeniden Refah iktidarında hal edeceğiz. Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun.” dedi.

Ekinci’nin ‘Siverek’e il sözü veriyorsunuz yani’ sözleri üzerine Erbakan, “İnşaAllah” diyerek yanıt verdi.

Yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Erbakan, temasları kapsamında Diyarbakır’a hareket etti.

 

Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2022 – Son Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2022 10:41

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverekli yazar İzol'un romanı beyaz perdeye aktarılıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğan daha sonra Mersin’de yaşamaya başlayan Yazar Hamit İzol’un en çok satan kitabı Roza beyaz perdeye aktarılıyor. Onlarca roman ve şiir kitabı yazan ve kitapları en çok okunan listelerine giren Siverekli Yazar Hamit İzol’un yaşanan gerçek hayat hikâyelerinden esinlenerek yazdığı kitabı Roza sinema filmi oluyor. Çekimlerine Siverek’e […]