AK Parti seçim bürosunun açılışında izdiham yaşandı!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz,  ilçenin Güzelkuyu meydanında partisinin iki ayrı seçim bürosunun açılışına katıldı.

AK Parti Siverek Belediye encümen adayı Karavar aşiretine mensup Cumali Karavar’ın büro açılışında izdiham yaşandı. Yüzlerce kişinin katıldığı açılış miting havasında geçti.

Haberin Videosu İçin Tıklayınız

 

Büro açılışında konuşan AK Parti Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, siyasette tek bir hedeflerinin olduğunu söyleyerek, “Temiz siyaseti hâkim kılarak, Siverek’e hizmet etmektir, hizmet etme yolunda bütün imkânlarımızı sizler için seferber etmektir. Sizler teveccüh gösterirseniz, 30 Martta yerel iktidarı devraldığımızda insanlığa karşı, Siverek’imize karşı hizmet etme borcumuzu yerine getirmek istiyoruz. Biz diyoruz ki herkese adil olacağız, biz herkese köle olacağız ve herkese eşit olacağız. Sayın vekillerimizin desteğiyle, merkezi hükümetimizin desteğiyle, büyük şehrimizle birlikte ilçe belediyesi olarak köylerimizden tutunuz da, şehir merkezindeki bütün sorunlarımıza kadar bir bir çözeceğiz” dedi.

Açılışta kendisini bekleyen partililere ve vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Gülpınar son zamanlarda Siverek’te bazı dedikoduların yapıldığını ve bundan duydukları rahatsızlığı dile getirerek şunları kaydetti: “Bizler Ak Parti iktidarı ve teşkilatı olarak 2,5 yıldır iş başındayız. Yaptıklarımız herkesin gözü önündedir. Merhamet sahibi olan herkes yapılanları görmezden gelmez. Siverek’te kuzeyden güneye, batıdan doğuya biz bu köylerin yollarını yaparken aşiret ayırımı yapmadan hizmet ettik. Belediye meclis listemizi siyasetten anlayan veya anlamayan her kim bakarsa meclis listesinde her aileden her meslekten ve yaş grubundan insanları görmek mümkün iken kimi kesim kalkıp aşiret ayırımı yapıyor demeleri insafsızlıktır.

Haberin Fotoğrafları İçin Tıklayınız

 

Belediye meclis listesinde 31 kişi bulunuyor bunların arasında Kasım Gülpınar’ın bir akrabası var mı diye bakınız ondan sonra konuşun diyorum ben bu insanlara. Ne hizmette ne de yönetimde tek ses olma derdimiz yok. Siverek’te hiç kimseyi ayırım etmeden farklı muamele yapmadan birlikte yönetme ve hizmet etmeyi kendimize ilke edinerek arkadaşlarımla birlikte yürüdüğümüz bu yolda adaylık için kendi Belediye Başkan adayımızı kendimiz belirleyeceğiz dediğimiz zaman bize ‘bunlar ayrımcılık yapıyor’ dediler. Soruyorum size teşkilat ve milletvekili olarak kendi adayımızı belirlemekten daha doğal ne olabilir. Ben buradan 30 Mart’ın Siverek için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mitinge dönüşen açılışta mahalli kıyafetli kadınların sırtlarında çocuklarıyla katılması dikkat çekti.

miting-degil-secim-burosu-acilisi

 

Eklenme Tarihi: 08 Mart 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014 21:48

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek’te sınav heyecanı

İlçenin Yusuf Sami imam hatip lisesi ile Türközü ilköğretim okulu ile kapalı ceza evinde toplam 39 salonda yapılan açık ilköğretim sınavında 167 öğretmen görev alırken sınava 533 öğrenci katıldı.       İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Suat Yapıcı, yaptığı açıklamada “Son dönemlerde eğitimini sürdürmek isteyenlerin sayısının artığını, o nedenle Açık […]