İnşaat Mühendisleri Odası Siverek Temsilciliği açıldı

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı – Osman Serhat Dolaş – İnşaat Mühendisleri Odası Siverek Temsilciliği açıldı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Siverek Temsilciliği tamamlanan kuruluş çalışmalarının ardından açıldı.

Bir süre önce temsilcilik kurma çalışmalarına başlayan Siverekli inşaat mühendisleri, tamamlanan çalışmaların ardından açılışını gerçekleştirdi.

Tarihi Gümrük Hanı’nda düzenlenen İnşaat Mühendisleri Odası Siverek Temsilciliği açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan temsilci İzzet Şeker, inşaat mühendisliği mesleğinin tarihin en eski mesleklerinden olduğunu belirterek davetlilere teşekkür etti.

İnşaat Mühendisleri Odası temsilciliğinin Siverek’te açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “İnşaat mühendisleri, binaların, köprülerin, yolların, barajların ve diğer altyapı projelerinin tasarımı, yapımı ve bakımı gibi birçok alanda çalışırlar. İnsanların yaşam kalitesini artıran projeleri hayata geçirirken çevre ve toplum için önemli katkılarda bulunurlar. Bizler yerel yönetim olarak bu önemin farkındayız ve ilçemizde görev yapan arkadaşlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Bunun da en iyi örneği imkanlarımız ölçüsünde kendilerine yer tahsisi yapmış olmamızdır. Açıkcası temsilciliğin şehrimizde açılması bizim için gurur kaynağıdır. Temsilciliğin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından temsilciliğin açılışı yapıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, siyasi parti temsilcileri, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği yetkilileri, Diyarbakır ve Şanlıurfa İnşaat Mühendisleri Odası Başkanları, ilçede görev yapan inşaat mühendisleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2024 – Son Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024 15:53

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Şanlıurfa'da neler oluyor?!

Haber Merkezi - Delioğlu, paylaşımını sildi.

Benzer Haberler