Kırsaldaki minik öğrenciler ilk kez hamburgerle tanıştı

Özel Haber: Osman Serhat Dolaş – Öğrenciler, ilk kez hamburger yeme fırsatı buldu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi kırsalında eğitim gören ilkokul öğrencileri, ilk kez hamburger yeme fırsatı buldu.

Kırsal Doğukent Mahallesi’ndeki Eyyüp Cenap Gülpınar İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmeni Zeliha Gerçe’ye daha önce hiç hamburger yemediklerini dile getirince genç öğretmen öğrencilerine söz verdi.

Gerçe, sosyal medya fenomeni taksici Hamdi olarak bilinen Hamdullah Bal ile iletişime geçerek öğrencilerinin talebini iletti.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında harekete geçen taksici Hamdi, Siverek’in kırsal bölgelerinde yaşayan öğrencilere destek olmak amacıyla ilçedeki Patronus Pizza’nın sahibi Suat Özgültekin’e ulaştı.

Yapılan çalışmanın ardından okuldaki 200 öğrenci için hazırlıklara başlandı. Hazırlanan hamburgerler, Doğukent Mahallesi’ndeki Eyyüp Cenap Gülpınar İlkokulu’ndaki öğrencilere dağıtıldı.

Süreci anlatan sınıf öğretmeni Zeliha Gerçe, “Okula ilk göreve başladığım gün çocuklarımın hamburger talebi oldu. Bende bunun için sosyal medyada sıkça rastladığım taksici Hamdi’ye durumu anlatan bir mesaj gönderdim. Açıkçası geri dönüş umudum yoktu ancak kendisi mesajıma hemen cevap verdi. İlk olarak kendi sınıfımdaki 20 öğrenci içindi ama kendisi sayıyı arttırdı ve okuldaki tüm öğrencilere gönderdi. Çocuklarımız adına Hamdullah beye ve projede emeği geçen Suat beye çok teşekkür diyorum.” dedi.

Patronus Pizza sahibi Suat Özgültekin de projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Taksici Hamdi’ye duyarlılığı için teşekkür ederim. Çocuklarımız mutlu olunca bizlerde onlarla mutlu olduk.” diye konuştu.

Öğrenciler ise hamburgerlerini büyük bir heyecanla yerken, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen taksici Hamdi’ye teşekkür etti.

 

Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2024 – Son Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024 13:51

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde bahar şenlikleri düzenleniyor

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı - Geleneksel bahar şenlikleri etkinliklerle başladı.

Benzer Haberler