Kullanmadığı internete 6 aydır fatura ödüyor!

Haber: Cuma Sarı – Yusuf Eyyüp Sarı – Kullanamadığı internete 6 aydır fatura ödeyen vatandaş isyan etti.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde alt yapı çalışması olduğu gerekçesiyle internet kullanamayan bir vatandaş, 6 aydır fatura ödediğini iddia etti.

Son dönemlerde artan internet kesintileri nedeniyle çok sayıda vatandaş mağduriyet yaşarken Türk Telekom’un sorunu çözmediği iddia ediliyor.

Birçok mahallede uzun süreli kesintiler nedeniyle internet kullanamayan aboneler, şirketin her ay kullanmadıkları interneti faturalandırdıklarını öne sürdü.

Aboneliklerini iptal etmek isteyen bazı vatandaşlar da 2 yıllık taahhüt nedeniyle yüksek miktarda çıkan cayma bedeli nedeniyle işlem yapamadıklarını dile getirdi.

Bağlar Mahallesi’nde bir apartmanda yaşayan F.U. adlı abone yaklaşık 6 aydır kullanamadığı interneti faturasını düzenli olarak ödediğini ve sürekli çalışma olduğu yönünde mesaj geldiğini söyledi.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadığını aktaran F.U., sorunun çözülmesi için mücadeleye devam ettiğini belirtti.

Whatsapp ihbar hattı üzerinden bilgilerini gönderen F.U. için Siverek Son Haber muhabirleri, Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile görüştü.

Bölgede genel bir arıza olduğunu belirten Türk Telekom Müşteri Hizmetleri, 14 Mart tarihli arıza için öngörülen arıza giderilme tarihinin 7 Mayıs olduğunu söyledi.

F.U. ise bölgesel bir arıza olmadığını, alt ve üst katındaki dairelerde internetin olduğunu öne sürdü.

Evindeki 3 çocuğunun öğrenci olduğunu ve internete ihtiyaç duyduklarını belirten F.U. sorunun bir an çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

 

Eklenme Tarihi: 02 Mayıs 2024 – Son Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024 20:00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'te doktor mu var mı? Yok!

Baş yazarımız Dolaş, son doktor atamalarını köşesine taşıdı.

Benzer Haberler