
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aralarında Suriye uyruklu şüphelilerinde bulunduğu 5 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı.
Siverek Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik çalışmalarına devam ediliyor.
Yenişehir Mahallesi’nde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaşan polis ekipleri, Bahri Karakeçili Caddesi’nde bir apartmana operasyon düzenledi.
Apartmanın girişinde 2 kişiyi yakalayan ekiplerin yaptıkları aramada 2 gram metamfetamin ile uyuşturucu kullanma aparatı bulundu.
Binadaki bir eve giren ekipler, buradaki aramada 15 parça halinde toplam daralı ağırlığı 205 gr metamfetamin, 7 gram skunk, 4 gram toz esrar, içime hazır vaziyette 1 payp, 2 hassas terazi, 3 tabanca ve bu tabancalara ait 4 mermi, uyuşturucu madde satışından kazanıldığı değerlendirilen 83 bin 100 lira para ele geçirdi.
Operasyonda 3’ü Suriye uyruklu olmak üzere 5 şüpheli gözaltına alındı.
Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.













