Siverek Belediyesi Kasım ayı meclisinde kriz çözülecek mi ?

Haber Merkezi – Siverek Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısında daha önce Yeniden Refah Partisi ve DEM Partili meclis üyeleri tarafından reddedilen meclis gündem maddeleri tekrar mecliste.

Siverek Belediyesine ait olan Karpuzcu ve Camikebir mahallesinde bulunan bazı taşınmazların Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairesine olan borçlar karşılığı satış/takas yetkisi Yeniden Refah ve DEM partili meclis üyeleri tarafından reddedilmişti.

REDDETME GEREKÇESİ; TAŞINMAZLARIN YANDAŞLARA SATILMASI İDDİASI

Daha önce meclis gündemine getirilen Karpuzcu ve Camikebir mahallesinde bulunan bazı taşınmazların satış/takas yetkisinin Belediye Başkanına verilmesini eleştiren Yeniden Refah Partili ve DEM Partili meclis üyeleri yapılacak olan satışların yandaş kişilere satış/takasının yapılacağından dolayı reddetmişlerdi. Ancak Kasım ayında yapılacak olan meclis toplantısında, meclis gündem maddeleri Siverek Belediyesinin web sayfasında yayınlandı. Yayınlanan gündem maddelerinde söz konusu Siverek Belediyesine ait olan bazı taşınmazların satış yetkisi, Vergi Dairesi ve Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borçlara karşılık satış/takas yetkisini kapsıyor. Buna rağmen Yeniden Refah Partisi ve DEM Partili Meclis üyelerinin vereceği karar merak konusu oldu.

BUCAK, DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI: GÜNLÜK 670 BİN FAİZ ÖDENİYOR

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak daha önce sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairesine günlük ödenen faizin 670 bin olarak açıklamıştı ve gün geçtikçe faizin arttığını belirtmişti.

Günlük ödenen faiz rakamı göz önünde bulundurulduğunda Yeniden Refah Partili ve DEM Partili meclis üyelerinin bu konuda verecekleri karar merak konusu oldu.

Benzer Haberler

Başkan Bucak koltuğunu öğrencilere devretti

Haber Merkezi – Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı…

Emekli başkan yardımcısı Gelener hayatını kaybetti

Haber Merkezi – Siverek Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan, belediyecilik anlayışıyla birçok kişiye örnek olan Ali…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Spor

Akçakaleli Milli Sporcu Muhammed Bilal Okay Türkiye Şampiyonu Oldu

  • Nisan 13, 2026
Akçakaleli Milli Sporcu Muhammed Bilal Okay Türkiye Şampiyonu Oldu

DEPSAŞ Enerji ampute futbol takımı teknik direktörünü andı  

  • Nisan 12, 2026
DEPSAŞ Enerji ampute futbol takımı teknik direktörünü andı  

Depsaş Enerji sporcuları Türkiye şampiyonu oldu

  • Mart 6, 2026
Depsaş Enerji sporcuları Türkiye şampiyonu oldu

Siverek Belediyespor – Diyarbakırspor ile berabere kaldı

  • Aralık 14, 2025
Siverek Belediyespor – Diyarbakırspor ile berabere kaldı

Siverek Spor, yeni teknik kadroya emanet

  • Aralık 5, 2025
Siverek Spor, yeni teknik kadroya emanet

Siverek Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırdı

  • Kasım 30, 2025
Siverek Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırdı

Siverek Belediyespor – Kahta 02 Spor ile berabere kaldı

  • Kasım 9, 2025
Siverek Belediyespor – Kahta 02 Spor ile berabere kaldı

Siverek Belediyespor sezona 3 puanla başladı

  • Ekim 12, 2025
Siverek Belediyespor sezona 3 puanla başladı

Bilek Güreşinde DEPSAŞ Enerji Rüzgarı

  • Eylül 25, 2025
Bilek Güreşinde DEPSAŞ Enerji Rüzgarı

Siverekspor FK’nin yeni başkanı Dalaman oldu

  • Ağustos 22, 2025
Siverekspor FK’nin yeni başkanı Dalaman oldu