Dışişleri Bakanı Davutoğlu Siverek’i unutmuyor

Konya Milletvekili ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sivereklilerin yoğun ilgisinden dolayı Siverek’i unutmuyor.

Davutoğlu, AK Parti Siverek ilçe teşkilatı tarafından 17 Mart 2014 tarihinde düzenlenen mitinge katılmış ve binlerce Siverekli tarafından coşkuyla karşılanmıştı. Mitinge 12 bine kişiye yakın insanın katıldığı ifade edilmişti.

Bu coşku ve insan selini unutmayan Ahmet Davutoğlu katıldığı toplantı ve mitinglerde sık sık Siverek’te katıldığı mitingi hatırlatıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında memleketi Konya’nın Kulu ilçesinde katıldığı mitingde Gezi olaylarına değindikten sonra, “2 gün önce Urfa Siverek’teydim, oradaki kardeşlerimde aynı Kulular gibi bizi bağrına bastı” dedi.

22 Mart 2014 tarihinde İzmir’de düzenlenen yemekli bir toplantı sırasında yaptığı açıklamada, “Geçen hafta Şanlıurfa’daydım. 10 binlerce insana hitap ettiğim Siverek’te, artık gururla bu ülkeye aidiyet hislerini bayraklarla yansıtıyorlar. Neden, biliyor musunuz? Urfa-Siverek arası duble yol var. Şehirler ve ilçeler arasında duble yol varsa o insanların bu ülkeye aidiyet hissi pekişir. Ama bu imkânlar yoksa her gün ‘vatan bölünmez’ diyelim ama o imkânlar gelişmez ve ondan sonra karşılaştırmaya başlarlarsa o zaman cumhuriyetimiz, birliğimiz, beraberliğimiz tehlikeye girer” diyerek Siverek ilçesinde katıldığı mitingi unutmadığını dile getirmişti.

Son olarak Konya Seydişehir’de ve Kütahya’da düzenlenen bir mitinglere katılan Davutoğlu, Siverek’te on binlerce kişinin kendilerini karşıladığını ve bağırlarına bastığını söyledi.(Haber: Cuma SARI – Siverek)

davutoglu-sivereki-unutmuyor

 

Eklenme Tarihi: 27 Mart 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014 22:05

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Mısır'da 528 kişinin idama mahkum edilmesi

Siverek ilçesinde bazı Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri, Mısır’da darbe karşıtı 528 kişiye “şiddete teşvik” suçlamasıyla idam cezası verilmesini protesto etti. Cuma namazı sonrası, Hasan Çelebi mahallesinde toplanan grup, “Rabia” işareti yaparak, darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi lehine slogan attı. Grup adına açıklama yapan Cemil Yeşildağ, 528 kişinin, darbeye karşı […]