
Haber: Yusuf Eyyüp Sarı – Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çeşitli miktarda uyuşturucu madde ile silah ele geçirildi, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi.
Operasyonda 15 gram sentetik uyuşturucu madde, 1 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 2 tabanca şarjörü, 16 fişek ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 700 lira ele geçirildi.
Adreste bulunan ve haklarında 9 yıl ile 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.E. ve A.Ç. hakkında adli işlem başlatıldı.













