Kutlu doğum haftası etkinlikleri devam ediyor

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Çaylarbaşı Köyü Ortaokulu ile Gazipaşa Anakolu öğrencileri kutlu doğum etkinliği düzenledi.

            İlçenin Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi Konferans salonunda düzenlenen kutlu doğum etkinliğine İlçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Karadağlı ile öğrenci velileri katıldı.

            Düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar kutlu doğum etkinlikleri kapsamında ‘’din ve Samimiyet’’ hakkında katılımcılara bilgiler aktararak içerisinde bulunduğumuz üç ayların İslam âlemine hayırlı olmasını diledi.

            Slâyt sunumunun ardından ortaokulu ve anaokulu öğrencileri çeşitli şiirler okudu, düzenledikleri çeşitli skeçler katılımcılar tarafından göz doldurdu.

            Öğrenci velileri çocukların gösterdiği başarıyı ayakta alkışladılar. (Haber: Şükrü Dolaş – Siverek)

kutlu-dogum-haftasi-etkinlikleri-devam-ediyor

 

Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014 10:45

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverekli yazar Siyahhan’dan anlamlı davranış

İstanbul’da yaşayan Siverekli Yazar ve fotoğraf Sanatçısı Kemal Siyahhan “Bermal” adlı romanından esinlenerek fotoğrafları çizimlerle soyut ve somutun birleşimi ismini verdiği 10 tablosunu Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezine bağışladı. Yazar Siyahhan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti” öncelikle Siverek’imize böylesine güzel kültür merkezlerini kazandıran siyasilerimize yetkililerimize teşekkür ediyoruz, böylesi güzel kültür eserlerine […]