Siverek belediyesinden basın açıklaması

Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler müdürlüğünden basın merkezlerine gönderilen basın açıklamasında son günlerde belediye yönetimini yıpratmak, çalışanların motivasyonu bozmak amacıyla kasıtlı yalan, yanlış bilgiler paylaşıldığına dikkat çekilen yazılı açıklamada, son günlerde kendilerine karşı başlatılmış olan yıpratma politikaları ile dedikodulara karşı halkın uyanık olması ve bu tarz söylentilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi: “Facebook adlı sosyal paylaşım sitesi üzerinden göreve başladığımız ilk günden beri belediyemizi yıpratmaya yönelik; bilgi ve belgeye dayanmayan maksatlı haberlere dün bir yenisini eklenmiştir.

“Belediyemiz bünyesinde ‘Çaycı’ olarak görev yapan vatandaşımızın ve bazı personellerimizin geçtiğimiz günlerde çiftçi eylemine katılmasından ötürü açığa alındığı iftirasını atma seviyesizliğine inilmiştir. Böyle bir iddia kesinlikle doğru değildir. İsmi geçen vatandaşımızın da böyle bir iddiası yoktur. Eyleme katılmış iddiasıyla hiç bir personelimiz veya çalışanımız açığa alınmamıştır. Bu tür iftira ve karalama kampanyalarına karşı tüm halkımızın uyanık olması gerekmektedir.

Yönetimimizin ve personelimizin çalışma azmini kırmaya yönelik bu tür iftira ve karalama kampanyalarını yürüten maksatlı odaklar, halkı belediyemize karşı kışkırtarak kentimizin huzur ortamını bozmaya çalışmaktadırlar. Bu tarz maksatlı odaklar tarafından üretilen karalama ve kışkırtıcı söylentilere itibar edilmemesi gerektiğini vurguluyoruz. Bilgi belgelere dayanmayan bu v.b. haberler hakkında yasal haklarımız saklı kalmak üzere hukuk müşavirliğimiz tarafından gerekli çalışmalar başlatılacaktır.

İlçemizin daha iyi yerlere gelmesi için gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan başta Belediye Başkanımız Avukat Resul Yılmaz olmak üzere, belediyedeki çalışan herkese yapılan bu saldırıları ve haksızlığı kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz”  denildi.

siverek-belediyesinden-basin-aciklamasi

 

Eklenme Tarihi: 18 Haziran 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014 11:50

2 thoughts on “Siverek belediyesinden basın açıklaması

  1. süslü kelimelerle yazmanız çaycıyı işten çıkarmış olduğunuz geçeğini milletin ekmeği ile oynadığınız gerçeğini ortadan kaldırmıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Şüpheli valiz fünye ile patlatıldı

Şanlıurfa’nın Siverek  İlçe Jandarma Komutanlığının  yanındaki kaldırıma  bırakılan  şüpheli  valiz  bomba imha ekipleri tarafından  fünye ile patlatıldı. Saat 16:00 sularında  ilçenin Cumhuriyet  caddesinde bulunan  İlçe Jandarma Komutanlığının da  bulunduğu Cumhuriyet  alanında  kaldırıma bırakılan siyah renk valizden şüphelenen  vatandaşlar  durumu polis ekiplerine  bildirdi. Olay yerine gelen  ilçe emniyet ekipleri çevrede  güvenlik  […]

Benzer Haberler