Siverek’te kaçan otomobilde esrar yakalandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir istihbaratı değerlendiren Siverek Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele amirliği ekipleri bir otomobile uyuşturucu taşıdığı bilgisi üzerine Siverek Çermik karayolunda uygulamaya başladılar Çermik İstikametinden gelen bir otomobili polisin dur ihtarına uymayarak arama noktasından kaçmaya çalıştı.

    Siverek polisi kaçan aracı Hilvan ilçe emniyet müdürlüğü önünde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada arka koltuklar ile otomobilin bagajında poşetler içinde 44 Kilo 500 gram esrar maddesi yakalandı.

     Otomobilde bulunan İ.G ile N.S isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların ifadesinin ardından adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi. (Haber Merkezi)

siverekte-kacan-otomobilde-esrar-yakalandi

 

Eklenme Tarihi: 26 Haziran 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014 18:34

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

İHH’dan Siverekli yetimlere gıda yardımı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan daha önce İnsani Yardım Vakfı( İHH)’de yetim kaydı bulunan 160 yetim ailesine ramazan ayı öncesi gıda yardımı yapıldı. İHH Siverek temsilcisi olan aynı zamanda Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR-DER) başkanlık görevini sürdüren Ramazan Baylan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Siverek’te yardıma muhtaç 160 yetim aileye İHH’in […]