Siverek Devlet Hastanesine yeni cihaz

Siverek ilçesinde bulunan 200 yataklı devlet hastanesinde bazı tıbbi cihazlar bulunmadığı için hastaneye gelen hastalar çevre il hastanelerine gönderilmek zorunda kalınıyordu.

Hastalıkların teşhis edilmesinde büyük önem taşıyan MRI cihazı bulunmadığından hastalar çekimleri için Şanlıurfa ve Diyarbakır’a gitmek zorunda kalan vatandaşlar cihazın gelmesiyle MRI çekimleri için hastalar artık çevre il hastanelerine gitmeyecek.

Hastane yetkilileri yaptıkları açıklamada, hastalara hak ettikleri kalite sağlık hizmetlerini sunmak için iyi bir alt yapıya ve teknolojiye ihtiyaç duyulmakta olup hastalıkların erken ve doğru tanı konulmasında gelişmiş görüntüleme cihazlarının kullanılmasının gerekli olduğunu vurguladılar.

Yetkililer ayrıca yeni MRI cihazı Siverek Devlet Hastanesinin kalitesini daha da arttıracak olup hastalarımıza daha faydalı olacağına dikkat çektiler. (Haber: Nazlı Nomer)

siverek-devlet-hastanesine-yeni-cihaz

 

Eklenme Tarihi: 08 Ağustos 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014 22:15

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Yaz spor okulu kursları sona yaklaşıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde her yaz açılan kurslara bu yıl ilginin daha çok olduğu, vatandaşlarında çocuklarını yaz spor okuluna gönderdiklerini belirten kurslarla ilgili bilgi veren ilçe Gençlik ve Spor müdürü Mehmet Sergi yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzce basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, tüylü top ve bisiklet kursumuzu […]