At arabalarına el konulacak!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde trafikte tehlike oluşturdukları, çevre kirliği ve insan sağlığı açısından olumsuzluk oluşturduğu için atlı arabaların şehir merkezi trafiğine çıkmaları engellenecek.

 Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Zabıta Müdürü Abdurahman Gümüştaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Atlı arabalar özellikle gece trafikte tehlike oluşturduğu gibi bazen kazalarda neden olabiliyor. Birçok atlı arabada gece işareti ve ışığı olmadığı için tehlike oluşturuyor. Şehir merkezi trafiğini aksattıkları gibi hayvan dışıksından dolayı çevre kirliliğine neden olup halkın sağlığını olumsuz yönden etkiliyor. Şehir merkezinde bulunan atlı arabalara el konulup atları sahiplerine vereceğiz, arabaları imha edeceğiz. Yasak olmasına rağmen birçok atlı arabacı şehir merkezine giriyor, kısa sürede bunları şehirden toplayacağız” (Haber: Şükrü Dolaş)

at-arabalarina-el-konulacak at-arabalarina-el-konulacak (1)

 

Eklenme Tarihi: 22 Eylül 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021 17:36

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Eğitim Bir-Sen'de seçim heyecanı

Eğitim-Bir-Sen mevcut şube başkanı Fikret Aslanparçası tekrar adaylığını açıklarken öte yandan Memur-Sen kurucu Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen eski Başkanı Mehmet Hacı Lale’de adaylığını açıkladı. Hafta sonu yapılacak olan seçim öncesi her iki aday çalışmalarına başladı. İki yılda bir yapılan sendika başkanlığı seçimi için mevcut İlçe Başkanı Fikret Asrlanparçası yaptığı açıklamada; “28 […]