Takla atan otomobilde üç kişi yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir bebek üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere Şanlıurfa istikametinden gelip Siverek istikametine gitmekte olan Şeyhmus Erdoğan(45) yönetiminde bulunan 72 EP 126 plakalı otomobil Siverek ilçesine 7 Km kala Ediz mahallesi yakınlarında direksiyon hâkimiyetini yitirmesi sonucu otomobil takla attı.

Takla atan araçta bulunan Şeyhmus Erdoğan (45), Betül Bal (20) ile ismi öğrenilmeyen 6 aylık bir bebeğin yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla  Siverek devlet hastanesine kaldırılıp tedavi altına alınırken  kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Eklenme Tarihi: 06 Ekim 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020 09:27

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma etkinliği

Güney mahallesinde bulunan Siverek AK Parti ilçe binasında gerçekleşen bayramlaşmaya, Siverek belediye başkanı avukat Resul Yılmaz, İlçe Başkanı İlhan Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı İlçe başkanlık binasında gerçekleşen bayramlaşmada konuşan ilçe başkanı İlhan çelik birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek söyle […]