Siverek kırsalında kar yağışı etkili oluyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı devam ederken kent merkezinde de kar yağışı başladı.

Kar yağışının bölgede etkili olmasının ardından yaklaşık 10 mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri kapanan yerleşim yerlerinin yollarını açma çalışmaları ise sürüyor.

Bağlık, Beşyamaç, Büyük Tepe, Uzunpınar, Büyük Yakıtlı, Güldoğru ve Ortaköy mahallelerinin yollarının ulaşıma açıldığı bildirilirken Karacadağ bölgesinde kar yağışının devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle Keçikıran Mahallesi’nde ise trafonun bağlı olduğu yüksek gerilim direği devrildi.

Kent merkezinde de başlayan kar yağışının gece saatlerinde etkisini arttırması bekleniyor.

 

Eklenme Tarihi: 08 Ocak 2019 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019 14:11

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Aman dikkat... Buzlanma var!

Kar yağışıyla birlikte Siverek – Diyarbakır karayolunda açma çalışmaları sürerken gizli buzlanma uyarısı geldi. Gece saatlerinde kırsal alanda yoğun kar ve tipi nedeniyle bazı köy yolları ulaşıma kapanırken Viranşehir – Diyarbakır karayolunda 20 kişinin mahsur kaldığı öğrenildi. Kar ve tipi nedeniyle Viranşehir – Diyarbakır yolu ulaşıma kapanınca çok sayıda araç […]