AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati Siverek’te

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, İzol ailesinin davetlisi olarak geldiği Önder köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Nebati, beraberinde Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, Büyükşehir Belediye Başkanı Celallettin Güvenç, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ve çok sayıda partili İzol ailesinin ileri gelen isimlerinden Mehmet İzol’un davetlisi olarak ilçeye 20 kilometre mesafede bulunan Önder mahallesine gelerek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Nebati, seçimlerin önemine vurgu yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Nebati köyde traktörle tarlada bir süre çift sürdü. Bir dönem çiftçilik yaptığını ifade eden Nebati, “Bölge çiftçisinin sorunlarını çok iyi biliyoruz, çiftçilik zor ve emek isteyen bir iştir. AK Parti iktidarı döneminde çiftçinin yanında olduk. Tarımsal kalkınmayı destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Nebati ve beraberindekiler köy ziyaretinin ardından ilçe merkezine geçerek bazı temaslarda bulunduktan sonra Şanlıurfa’ya geçti.

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-nurettin-nebati-siverekte (2) ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-nurettin-nebati-siverekte (3) ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-nurettin-nebati-siverekte (4)

 

Eklenme Tarihi: 17 Mayıs 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015 21:16

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Türkiye'nin Tarımdaki 7 Sorunu 6-7

ÇEVRE KİRLİLİĞİ Belki de en önemli diyebileceğimiz sorunlarımızdan bir tanesi de çevre kirliliğidir. En önemli diyorum çünkü diğer tüm sorunların telafisi olabilir ama çevre kirliliğin geri dönüşümü yoktur. Yoğun tarım kimyasallar ve kontrolsüz gübrelemelerin yer üstü ve yer altı sularımıza karışması ciddi bir sorun ülkemizde. Hemen hemen hiçbir tarımsal üretici […]