Apartman dairesinde çıkan yangın korkuttu

Siverek ilçesi Ofis mahallesinde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden olurken, ev sahipleri tatil olması olası bir faciayı önledi. Yangının ardından evin bir bölümü kullanılamaz hale geldi.

İlçenin Ofis Mahallesi 9. sokakta bulunan Hikmet A. isimli vatandaşın yaşadığı evde gecenin geç saatlerinde duman yükseldiğini gören mahalle sakinleri polis ve itfaiye ekibine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanına müdahale etmeye başladı.

Evde kimse olmadığı için kapıyı kırarak içeri giren itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangının kontrol altına aldılar müdahale sırasında bazı itfaiye ekiplerinin dumandan olumsuz etkilendiği yangının kesin çıkış nedeninin incelemelerin ardından belirleneceğinin belirten polis ve itfaiye ekibi araştırmaların devam ettiğini belirtti.

apartman-dairesinde-cikan-yangin-korkuttu (2)

 

Eklenme Tarihi: 13 Temmuz 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015 01:18

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'te Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda Sakal-ı Şerif’te farklı uygulama yapan Müftülük yetkilileri, geçmiş yıllarda yaşanan yoğunluk ve ezilme tehlikelerine karşı önlem alarak ziyarete açtı. Sabah 02.00 sıralarında Ulu Camide bulunan sandukasında dualarla indirilen Sakal-ı Şerif, cami avlusunda sarıldığı 63 parça bezin arasından çıkarılarak ziyarete başlandı. Sakal-ı Şerif’i […]