Milletvekili Gülpınar’dan Başsağlığı mesajı

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı – Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, baro başkanı için taziye mesajı yayınladı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, trafik kazasında hayatını kaybeden baro başkanı için taziye mesajı yayınladı.

Alınan bilgiye göre, Şeyhmus İnal (54) yönetiminde bulunan 34 JF 0516 plakalı otomobil ile İsmail Sarısaç (27) idaresindeki 33 CDE 10 plakalı otomobil, Siverek – Karacadağ karayolu 10’uncu kilometresinde çarpışmıştı.

Şanlıurfa Barosu Siverek temsilcisi Şeyhmus İnal, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, yayınladığı taziye mesajında, “Siverek’in değerli şahsiyetlerinden Siverek Belediyesi eski Başkan yardımcısı ve Başkan vekili olan Hukuk Camiasının Sevilen ve Sayılan ismi değerli dostum Avukat Şeyhmus İnal’ın vefatını teessür ile öğrenmiş bulunmaktayım Allah’tan rahmet ailesine Başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2020 – Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020 22:20

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Tarihi meydan eski günlerine döndü!

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı - Geçimini hayvancılıkla sağlayan binlerce vatandaş gayri resmi hayvan borsası olan Tarihi Meydan'da yerini aldı.